Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Beöntés képes leírás - Anál szex.tlap.hu
részletek »

Beöntés - Anál szex.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: analszex.tlap.hu » Beöntés
Keresés
Találatok száma - 4 db
A beöntés használatáról

A beöntés használatáról

A belek tisztítása érdekében a gyakorlat szerint a beöntési procedúrát nem mindenki csinálja szívesen. Ez a módszer segíti a vastagbélben összegyűlt mérgező anyagoktól való megszabadulást. Igaz, csak akkor hatásos, ha a pontos módszerrel alkalmazzák. Sok embernek ez a béltisztítási forma kellemetlen, de a vastagbélben cipelni az összegyűlt, sok kilogrammot kitevő, rothadó bélsárkövet, amelynek bűzéhez semmi sem hasonlítható, szintén nem kellemes. Sok a kifogás, ennek ellenére súlyos betegségek esetén, vagy műtét előtti időszakban beleegyeznek a beöntés alkalmazásába. Mielőtt azonban bármilyen tisztítókúrába belevágunk, tudatosítanunk kell önmagunkkal, hogy meg kell szabadulnunk betegségeink egyik fő okozójától. Egyben szigorúan be kell tartani a kúra előírásait. Aki a beöntést vállalja, tudnia kell, hogy a vastagbél térfogata kb. 3,5 liter. A beöntéssel járó kellemetlen érzés kezdetben székelési ingerrel, majd görcsökkel jár, amelyek egy idő után megszűnnek. A beöntő langyos vízhez feltétlenül adjunk három evőkanál citromlevet, vagy almaecetet. Ez azért szükséges, mert a bomlás, erjedés, rothadás általában enyhén lúgos közegben zajlik. A savanyú oldat fékezi, megállítja ezeket

Beöntés fórum

Beöntés fórum

A fórumba már régen írtak viszont van néhány jó kép a beöntésről amit meg lehet nézni. A beöntés hőskorából származó kép mellett találunk egy rajzot is. Sőt néhány képen egy pap és egy orvos közösen űzi ki a gonoszt a lányból egy alapos beöntés segítségével.

Enema videos

Enema videos

Enema azaz beöntés videók. Gyönyörű lányok akik szeretik a beöntést. Több videóban csak a beöntést élvezik. Másokban az anális szexet készítik elő a segg alapos kitisztításával. Orvosi vizsgálathoz kötődő beöntések is láthatók az oldalon. Lelkes nőgyógyászok, alaposan megdolgozzák a ribancok ánuszát is. Rendkívül látványosak a tejjel végzett beöntések.

Mellesleg a beöntésről

Mellesleg a beöntésről

Tilos nagynyomású 1 méternél magasabb vízoszlopnyomásnál nagyob nyomással beönteni! ( a zuhany víznyomása 30 méter!!! Szétpattanhat a bélfal, belső vérzések alakulnak ki! Életveszélyes!!!) Tilos kémiai anyagokat beönteni! (Mert tönkreteszit a végbél nyálkahártyát, és fölszívódva halálos mérgezést okozhat!Életveszélyes) Tilos 38 foknál magasabb hőmérsékletű vizet beönteni, tilos 28 foknál alacsonyabb hőmérsékletű vizet beönteni! ( A melegvíz a finom bélnyárkahártyán égési sérüléseket okozhat, a hideg víz során beműködhet a vátesz reflex, ami szívbénulással jár! Életveszélyes!) Tilos adalékoni a vizet alkohollal, és egyéb más anyagokkal! (A bélhártya nagyongyorsan hatékonyan szívja föl az anyagokat, és szinte azonnal mérgezést lehet szerezni, mielőbb még cselekedni tudna az ember! Életveszélyes!) Tilos hibás, nem e célra gyártott, nem e célra rendszeresített eszközökkel beönteni! (A mechanikai sérülések végzetesek is lehetnek! BAlesetveszélyes!) Tilos 12cm-nél hosszabb végbélcső alkalmazása!( Mert egyrészt fájdalmas, másrész pedig fölcsúszhat, és csak műtéttel hozható helyre a sérülés. BAlesetveszélyes!)

igennem
Tuti menü