Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Análszex bevezetés képes leírás - Anál szex.tlap.hu
részletek »

Análszex bevezetés - Anál szex.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: analszex.tlap.hu » Análszex bevezetés
Keresés
Találatok száma - 13 db
Anál fórum

Anál fórum

Én eddig öt lánnyal próbáltam: Egynél nem jött be, nem is csodálom, mert aranyere van szegénynek. :-( Egyet én csesztem el, mert még kezdő voltam, és nem figyeltem eléggé az előkészületekre. Az akció után erős bűntudata volt a lánynak. Lehet, hogy 15 éves kora is közrejátszott a sikertelenségeben. Egy partnernőm tűrte, nem fájt neki, de különösebb extrát nem hozott neki az újfajta pozíció (azt modta, hogy nem rossz, de felejthető). Egy lány nagyon szerette, az akciók felében így fejeztük be a szexet. Nem igényelt különösebb előkészítést, kiment előtte WC-re, náha használtunk egy kis krémet, ennyi. Azonnal és mélyen be lehetett nála hatolni, főként akkor, amikor előtte hagyományosan szeretkeztünk. Egy lánynak lehozhattam volna az égről a csillagokat, az sem gyakorolt volna rá olyan hatást, mint a popsiszex. Őrült lett és gátlások nélküli, ájulásig élvezte a gyömöszölést. Vaginálisan soha nem tudtam nála olyan hatást elérni, mint hátulról. Egy dologra nagyon kényes volt: a tisztaságra. Beöntés és alapos tisztálkodás nélkül el sem tudta képzelni a behatolást. (A beöntés lényegében az előjáték része volt, általában kettőt is kapott, második közben gyakran spontán orgazmusa volt.

Anál szexchat

Anál szexchat

Bizonyára te is észrevetted, hogy rendről-rendre élvezetben szegényebbek a kapcsolatok, ezért ha egyedülálló vagy, ha társaddal élsz, még mindig igényt tartasz a flörtre, a különleges együttlétekre és kalandokra. Ezért nem is fura valahol, hogy mind a fiatalok, mind az idősek körében egyre népszerűbb a szexchat. Ha nem csak gyönyör, hanem annál valami egyedibb kell, akkor mindenképp javasolt honlapunkra felnézned. Flört, vágyak szabaddá engedése, titok és emlékezetes éjszakák ? az egész egy oldalon! További infókért klikk ide! Nézz be bátran hozzánk és hidd el hogy nem fogsz csalódni oldalunkban.

Anális szex

Anális szex

Az anális szexet sokan a végbélen (ánusz) keresztül történő közösüléssel azonosítják, pedig ha igazán pontosak akarunk lenni, akkor anális szexnél inkább a végbélnyílást, mint erogén zónát használjuk az örömszerzés céljára. Ennek több módja is lehetséges, úgy mint kézzel, orálisan és anális közösüléssel. Az anális szex lehet akár elsődleges célja a szexuális együttlétnek, de kiegészítője is lehet egy másfajta ingerlésnek. Példa erre mikor egy pár kézzel ingerli az ánuszt (egyikük lágyan dörzsöli a gyűrűt vagy bedugja az ujját az ánuszba) vaginális közösülés közben. Másik lehetőség a nyelv használata, hasonlóan az orális szexhez. Anális közösülés során pedig a férfi péniszét partnere végbelébe helyezi. Jóllehet az anális szexet gyakran a homoszexuálisokkal azonosítják, sok heteroszexuális pár leli örömét benne. Lássuk részletesebben, mire is kell ügyelnünk, ha a szex ezen formáját kívánjuk kipróbálni. Az anális behatolás kényelmesebb lehet, de forrása is lehet fizikai fájdalmaknak. A végbél külső izmait, melyet záróizomnak hívnak, normális esetben szűk ha ingerlik, amely mikor megpróbálják a behatolást a pénisszel, vagy egy ujjal, kényelmetlen lehet még ha finoman is csinálják.

Anális szex: nem tabu!

Anális szex: nem tabu!

Csak a homoszexuálisok élvezhetik Hiába bélyegezte a társadalom az anális szexet a melegek közösülési formájaként, a hetero párok közül is rengetegen hódolnak ennek az élvezetnek. Az análszex csak egy újabb opció a közösülésre és nem utal semmilyen szexuális irányultságra. Ismerd meg az anatómiád! Ahhoz, hogy maximálisan élvezni tudd az anális örömöket, meg kell ismerned és értened a végbél felépítését és működését. Egy tükör és megfelelő világítás segítségével vizsgáld meg a testednek ezt a részét. Mikor szétfeszíted a hátsódat, a nyílás kicsinek és szűknek tűnhet, azonban elég rugalmas ahhoz, hogy befogadjon egy ujjat, szexuális játékszert vagy bármilyen méretű hímvesszőt. A nyílást körülvevő bőr azért sötétebb, mert izzadtságot kiválasztó és egyéb mirigyek találhatóak itt. A végbélnyílás a tubus-szerű végbélhez vezet, mely igen érzékeny az érintésre és rengeteg idegvégződés veszi körül. Nem egyenes, több kanyar is található rajta, és mivel a szövet itt nagyon szenzitív, egy éles tárgy vagy túl nagy erőkifejtés könnyen megrongálhatja. Bár nem olyan érzékeny mint maga a végbélnyílás, rengeteg nő élvezi a végbél telítettségének érzését.

Análszex

Análszex

Egy ánuszszexet kedvelő pasi ne bonyolódjon stabil viszonyba egy olyan csajjal, aki alapban elzárkózik a végbélnyílásba történő közösüléstől. Egy popószexet bíró pasinak még az olyan csajokkal sem könnyű a hűség és a monogámia, akik érdeklődnek az anális orgazmus iránt és/vagy a pasijuk kedvéért bevállalják az altesti szexet, hát még egy antianalistával. Az antianalista csajokkal azért sem könnyű, mert nehezen fogadják el, ha análorientált stabil partnerük máshol elégíti ki ezirányú vágyait. Egy pasi kedvéért fenékszexelő csaj tudja, hogy ha otthon nem, máshol találja meg a nemi örömét az análszexelni vágyó férfije. A pasi meg tudja, hogy az análszexbe belemenő csajának a vágya nem zsigeri eredetű. Persze az ánuszszexre fogékony és nyitott csajok sem vágynak állandóan csak arra, hogy az alkalmi vagy a stabil partnerük a feneküket farkalja, de, ha igen, akkor legalább őszinte a vágyuk.

Az anális szex aranyszabályai

Az anális szex aranyszabályai

Az anális szexet a mai napig nagy tabuként kezeli a társadalom. Egy internetes felmérés azonban kimutatta, hogy a párok 50%-a próbálkozott már anális közösüléssel. A végbélnyílás az emberi test felfedezetlen és izgalmas területe és mivel a vaginához közel helyezkedik el, így nem meglepő, hogy az ember rátalált, mint a szexuális örömszerzés másik lehetőségére. Mivel a végbélnyílás ennyire közeli társa a vaginának, így az itt elhelyezkedő izmok is komoly rész vállalnak az orgazmus elérésében függetlenül attól, hogy vaginális, vagy éppen anális az orgazmus amiről beszélünk. Érthető módon az emberek többsége napjainkban is tabuként gondol a végbélnyílásra, hiszen itt távozik a szervezetben felhalmozódott hulladék anyag, ezért tele van baktériumokkal, kórokozókkal. Túllépve minden tabun és baktériumon a végbélnyílás izgatása olyan új örömszerzési lehetőségeket kínál, melyek mellett sokan nem tudnak csak vállrándítással elmenni. Mielőtt azonban belevágnánk egymás anális felfedezésének muszáj lesz pár aranyszabályt betartani.

Az anális szex szabályai

Az anális szex szabályai

Ha egyszer megteszed attól a pillanattól kezdve máris megváltozik a véleményed a dologról, akármit is gondoltál róla előzőekben... Ma már minden egyes szexuális felmérés egyetért abban, hogy millió és millió férfi és nő vonja be mindenapi együttlétei során a régen tabunak számító hátsó bejáratot közös szexuális játékaiba... Az anális közösülést mindig kössétek ösze valami más szexuális örömszerzéssel is. A csikló simogatásával, a vagina izgatásával (műpénisz, ujjaid behelyezése), a prosztata masszírozásával, esetleg szerepjátszással (szexuális identitás csere), esetleg az elfenekelés kedvelői egy kis fenekeléssel (spanking) is egybeköthetik. Mivel az anus a test hulladék kiürítő rendszerének a vége, rengeteg baktérium halmozódik fel benne! Soha ne csúsztasd be a már anusban járt ujjad, vibrátort vagy akár a peniszed a vaginába!!! Nagyon vigyázni kell a körmödre, esetleg gyűrűre vagy nagy pénis esetén, hogy ne sértsük fel az anus hámfalát! Mindig figyelj az anus tisztaságára! Az ilyen játék előtt bizony komoly tisztálkodásra van szükség mindkét fél részéről!!! (Az anust belülről finoman ki kell mosni!!)

Bevezetés az anális szex élvezetébe

Bevezetés az anális szex élvezetébe

Az anus (végbélnyílás) ma már elismerten a gyönyör egyik forrása. Ha egyszer megteszed attól a pillanattól kezdve, máris megváltozik a véleményed a dologról, akármit is gondoltál róla előzőekben. És milliók fantáziáját izgatja a kérdés, de még nem tették meg. Néhány egyszerű kérdés kerül itt megválaszolásra, mely mindenkinek segíthet, e kérdésben való eligazodásban. Ne légy görcsös, lazulj el, kösd össze más szexuális játékkal (izgasd a csiklóját, simogasd a vagináját) melyhez szexuális segédeszközöket is használhatsz ;-)! Az anális előjátékról se feledkezz meg! Mindig használj anál síkosítót! Az előjáték lényege, hogy az anus ellazuljon (ellentétben a puncival, ott az öröm könnyeinek kicsordulása a cél...:), simogasd, masszírozd! Az oldal érdekessége, hogy fórumot is találunk

Férfias anál

Férfias anál

Az anális szex manapság még férfiprivilégium, és többségben a női hátsó szenvedi el a kényes behatolást, e tendencia azonban változófélben van, ugyanis egyre több férfi részéről jelentkezik az igény a hasonló örömök megtapasztalására. A férfi anális izgatása - szexuális orientáltságra való tekintet nélkül - egyre több hálószobában válik kísérlet tárgyává, majd bevett szokássá. Szexboltok polcain is egyre több olyan segédeszközt találunk, amit kimondottan a férfihátsó kényeztetésére fejlesztettek ki, és egyre több olyan masszázstechnikáról olvashatunk, ami megtanítja a partnert a helyes érintésre. A férfi részéről fellépő kíváncsiságnak semmi köze nincs a szexuális orientáció változásához, egyszerűen a férfi testének szexuális térképén egy ismeretlen, ám annál izgatóbb területére érkezik. És valóban, a végbélnyílás, a végbél, a záróizmok és a prosztata olyan érzékeny területek, amelyek izgatás hatására mély és intenzív szexuális örömöt okoznak. Akármennyire is erős az inger és a kíváncsiság, az anális szex nem feltétlenül tartozik a legtermészetesebb szexuális fogások közé. Elég, ha csak a popsiizmok hirtelenszerű és ellenálló reakciójára gondolunk...

Hirdetés
Minden, amit az anális szexről tudni kell

Minden, amit az anális szexről tudni kell

Már gyerekkorban megtanuljuk, hogy az ánusz nem higiénikus és ne érjünk hozzá, ha mégis megtesszük, alaposan mossunk kezet. Mindenki azt harsogja, hogy a vagina az igazi örömforrás. Természetesen e testrész stimulálása nagyon sok élvezetet nyújthat. Azonban napi higiéniás rutinnal a végbélnyílás ugyanolyan tiszta lehet, mint a test bármely másik része. Nyilván itt is előfordulnak baktériumok, de hogy elkerüld a fertőzéseket, soha ne keverd az élvezeteket. Vagyis ne hagyd, hogy a párod egymás után tegye szerszámát a végbélnyílásba, majd a hüvelybe.Az análszexnek nem muszáj fájdalmasnak lennie; ha mégis az, valamit rosszul csináltok! Tanuld meg a megfelelő technikát, mielőtt kísérletezni kezdesz. Hogy kiélvezhesd, fontos az ellazulás, a síkosítás és a gyakorlás. Az ánusz egy olyan cső, mely kb. 4 cm hosszú és gyűrűs izom veszi körül. Ez az izom két részből áll: külső részét, a záróizmot te irányítod, míg a belső automatikusan megfeszül, mikor valami az ánuszba kerül. Lazítsd el a külső záróizmodat, így könnyebb és élvezetesebb lesz az anális közösülés. A végbél nem termel saját természetes síkosítót, ezért mindenképpen használj bőven víz alapú zselét!

Négy tuti tipp az élvezetes anális szexhez

Négy tuti tipp az élvezetes anális szexhez

A hímvessző túl nagy ahhoz, hogy először azt rakjátok a fenekedbe. Kezdjétek valami kisebb dologgal, aztán egyre nagyobbakkal folytassátok. Az ujjak például nagyszerűek a kezdéshez. Először csak egy ujjat dugjatok be, aztán kettőt, és így hozzá fogsz szokni az anális behatolás érzéséhez. Ha orális szex közben csináljátok, még izgatóbb lesz. Ügyeljetek arra, hogy a pasid körme jól le legyen vágva, ne felejtsetek el síkosítani, és akár gumikesztyűt is használhattok. Amikor már megszoktad a partnered ujját, áttérhettek az apróbb műfütyikre. A műfütyiket mindenféle méretben és formában lehet kapni; az a legjobb, ha együtt mentek el vásárolni. Az a legbiztonságosabb, ha óvszert húztok a műfütyire, nem dugjátok be a vaginádba, és használat után rögtön alaposan lemossátok. Az anális szexet akkor jó kipróbálni, ha megfelelő a bélműködésed, különben a partnered ürülékkel találkozhat. Parancsra nem könnyű üríteni, és nem is egészséges, ha erőlködsz. A rostban dús étrend sokat segíthet a dolgokon, és még egészségesebb is leszel tőle.

Szex tárház

Szex tárház

Az anális szexhez nagyon sok türelemre, illetve néhány praktikus segédeszközre is szükség van. Nem árt, ha partneredet is felkészíted arra, hogy az együttlét ezen formája nem alkalmas egy forró gyorsmenethez, mivel a fájdalmat csak úgy küszöbölhetitek ki, ha aktus előtt kellőképpen felizgat. Ehhez eleinte nincs is szükség semmiféle behatolásra, mivel az ánusz környéke olyan ingerlékeny, hogy csupán a simogatása is kimondottan gyönyörteli érzéseket okozhat. Amikor pedig elérkeztek arra a pontra, hogy párod az ujjával próbálja ellazítani belső izmaidat, semmiképpen ne spóroljatok a síkosítóval. Mivel az ánusz önmagában nem termel testnedveket, csak mesterséges úton érhetitek el, hogy kellőképpen sikamlós legyen a környék. A végső felvonásba csak akkor fogjatok bele, ha úgy érzed, teljesen ellazultál. A behatolás ritmusát és mélységét te irányítsd, és próbáld meg a lehető leginkább elengedni magad, miközben párod tűzben tartja erogén zónáidat. Ha kölcsönös közöttetek a bizalom, és nemcsak a szenvedély heves, de valóban teljesen fel tudsz engedni kedvesed közelében, akár az első anális élmény, analsex is teljesen fájdalommentes lehet.

Szexualitás fórum

Szexualitás fórum

Az én barátom is kívánja, és szeretném, ha így ki tudnám elégíteni. Fontos, hogy figyelmes és gyengéd. Már próbáltam mással is, de nem volt jó. Na itt a méret lényeges! Főleg elsőre. Itt most az átmérőre gondolok. Édesem pillanatok alatt a csillagokba repített, de úgy, ahogy Õ szerette volna. Aki próbálkozni szeretne, annak ajánlom, hogy használjon vazelint vagy valamilyen más kenőanyagot. Először csak ujjal hatoljon be, körkörös mozdulatokkal finoman lazítsa el az izmogat, és tágítsa a végbélnyílást. Aztán két majd háromujjal is próbálkozhat. Figyelem! Ez nem két perc, lehet, hogy nem is az első alkalommal kell nekiesni az áldozatnak! Fiúk, csak óvatosan, finoman!!! Nektek lesz jó. Türelem szexet terem. Szóval minden bátortalan és bátor lány nevében kérlek benneteket, legyetek türelemesek, tapintatosak, gyengedék.

igennem
Tuti menü