Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Anál történetek képes leírás - Anál szex.tlap.hu
részletek »

Anál történetek - Anál szex.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: analszex.tlap.hu » Anál történetek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Anal rávezetés

Anal rávezetés

Személyes beszélgetéseim során döbbentem rá, hogy az imádott nők nagy többségéből milyen ellenállást vált ki az anális közösülés. Ez valahol megérthető, de én nem fogadom el. Nőmet hosszú idő alatt - kb. 1 év ? rávezettem milyen jó is az analszex és merem állítani, hogy cifrázásaink során olyan élményben volt része, amilyet egy átlagos sex nem ad. Ezért úgy gondoltam, hogy a sok erotische történet mellé egy kicsit szárazabb, de való eredményében lényegesen élvezetesebbet írnék. Rávezetés: A legfontosabb, hogy tudatosan összekösd nála a jó érzést a popsijával is...

Anál-tanulás

Anál-tanulás

Igazából nem is tudom, hogyan lett egy sima közös filozófiatanulásból közös análsex - tanulás. Csak arra emlékszem, hogy felmentem Emíliához, mert az én jegyzeteim enyhén hiányosak. Eleinte tényleg filozófia volt, de egy pillantás után már a mellét tömtem a számba, amíg ő a nadrágomat húzta lefelé. A franciaágyán feküdtem a hátamon, teljesen borotvált, finom ágyék az arcom előtt csillogott, ő a combomba kapaszkodva szívja mélyen a szájába a farkamat, nyögdécselve, néha beleharapva, ahogy az egész teste összerándult. A fenekére csúsztattam a tenyeremet, finoman ráütöttem és simogatni kezdtem, egyre közelebb a kis nyíláshoz. Fel - le mozgott rajtam, nyelvével és ujjaival simogatva, néha a szájába vette a herezacskómat...

Eropolis

Eropolis

A mai világban egyre szeretet-szegényebbek a párkapcsolatok, így akár szingli vagy, akár párban élsz, vágysz a flörtre, a különleges szexre és élményekre. Így nem is meglepő az, hogy a fiatalok, az idősek körében egyre népszerűbb a szex chat. Ha nem sexpartner, hanem annál valami megfoghatóbb kell, akkor mindenképp érdemes weblapunkra felnézned. Erotika, buja gondolatok szabaddá engedése, és emlékezetes éjszakák ? az összes egy oldalon! További infókért klikk ide! Ne feledd, ha szeretnél másokkal ismerkedni, akkor ezt most oldalunkon megteheted. Ne habozz.

Gruppen szex történet

Gruppen szex történet

Egy óvatlan pillanatban a Peti farka kicsúszott a pinámból, és ebben a pillanatban becsusszant a helyére a másik fiú dorongja, és ütemes mozgásba kezdett. A Peti nyakát öleltem, és a fülébe lihegtem, miközben a másik idegen fiú farka okozott hatalmas élvezetet.. Mikor már azt gondoltam, hogy ezt nem lehet tovább fokozni, akkor vágta belém legmélyebbre a farkát, hihetetlen élvezetet okozva. A fiúk még tovább mentek, megint váltva Peti visszacsúszott pinámba, Laci pedig hamar eltűnt hátulról a fenekembe. Fantasztikusan jó volt, ahogy a két farok egyszerre nyomul belém. Laci a fenekemben nem bírta sokáig, egy hangos üvöltéssel elélvezett, telespriccelve hátsómat. Miután kiszállt belőlem, Peti elé térdeltem, és farkát a számba véve kezdetem el szívni dárdájában lévő kincsét, amit hamar ki is lövellt magából, egyenesen a számba. A két fiú azóta gyakori vendégem, és ilyenkor fergeteges szexben részesítjük egymást.

Nice

Nice

Az egyik legkedvesebb barátom avatott be az anális szex rejtelmeibe. Beszélgettünk ugyanis, hogy ki mit próbált már és amikor az análra került a sor én elmondtam mit gondolok róla. Felháborodva mondta, hogy tiszta dinka vagyok, majd akkor alkossak véleményt róla, ha kipróbáltam. Addig-addig beszélgettünk a szexről, hogy mindketten teljesen begerjedtünk. Heves csókolózással estünk egymásnak, majd szinte letéptük egymásról a ruhát. Úgy éreztem a testem felgyullad a vágytól. Szorosan egymáshoz simulva élveztük a szenvedély minden pillanatát.

Szexbuli

Szexbuli

Zita az ágy mellett térdelt, mi ketten a két oldalán álltunk. Mindkettőnk hímvesszőjét egyszerre vette a szájába. Nyelve hihetetlenül ügyes volt. Míg egyikünk férfiasságát a szájában próbálta felduzzasztani, addig a másikét a kezével izgatta. Pár perc múlva Balázs lefeküdt az ágyra, Zita négykézláb helyezkedett, feje pont a férfi öle fölött volt, s máris bekapta a már majdnem teljesen merev hímtagot. Megkértek, hogy tágítsak. Persze ez nem azt jelentette, hogy tűnjek el. A lány kissé terpeszben volt, így könnyen csiklójához fértem. Nyalogattam egy kicsit, míg úgy nem tűnt, kellőképpen felizgult. Ekkor az ánuszát kezdem ostrom alá venni. Először nyelvemmel nyalogattam körbe, kellő mennyiségű nyálat folyattam a helyszínre. Mivel ki lett mosva, nem volt semmilyen rossz íze. Nyelvemmel kezdtem a tágítást. Egyre mélyebbre próbáltam tolni. Mikor már nem ment tovább, elővettem a síkosítót. Kentem a popsinyílására és az ujjaimra is. Középső ujjamat használtam. Enyhe, kis nyomásokkal haladtam egyre mélyebbre. Kis idő után már két ujjam mozgott nyílásában könnyedén. Ekkor rámszólt, hogy most már tegyem be. Kibontottam egy anális közösülésre való óvszert.

Törté-Net

Törté-Net

Napi frissítésű erotikus, szex történetek, heti frissítésű erotikus képregények magyarul. Több, mint 5500 erotikus történet, több, mint 350 erotikus képregény! Rendezve kategóriák, helyszenk, résztvevők szerint. A legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és magyar nyelvű képregényt tartalmazó oldal.

igennem
Tuti menü